Presentatie - Scharminka B

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Graag stel ik mezelf even aan u voor...
Hallo,

Brenda Bleyaert is de naam en sinds 1 januari 2001 ben ik zaakvoerster voor 'Scharminka B'. Deze zaak staat volledig tot uw dienst voor de verkoop van pruiken, haarstukjes, toupetten en professionele make-upproducten.

Ik ben afgestudeerd in de richting "Haarstylist-grimeur" en heb dan een aantal
jaar gewerkt en ervaring opgedaan in een kapsalon. Tussendoor had ik het geluk om kennis te maken met de familie Bernaert, de eigenaars van het pruiken- en grimehuis Scharminka in Brugge. Na 8 jaar fulltime-dienst en een pak ervaring kreeg ik de kans om de verkoop van de pruiken en schminkproducten van Scharminka op mij te nemen.

Door de ervaring en de samenwerking met Guido Bernaert, een gekend professioneel grimeur, leerde ik volop de kneepjes van het vak en leerde ik de schminkproducten nog beter kennen. Daardoor had ik het volle vertrouwen om de stap te zetten als zelfstandige en een eigen zaak te starten die de naam "Scharminka B" kreeg.

De schminkartikelen waarmee 'Scharminka B' startte zijn producten van Duitse makelij, namelijk alles van Kryolan. Zij bieden een onuitputtelijke reeks van kwaliteitsproducten voor alle make-upsectoren.

In het voorjaar van 2003 ontdekte ik per toeval de producten van MiKimFX die mijn interesse in het grimeren nog deden groeien, voornamelijk door de initiatieven die dit merk als ondersteuning geeft. Cursussen, workshops, advertenties, video's,... en voornamelijk een hoge kwaliteit aan producten voor face- en bodypainting met onmetelijke en persoonlijke kansen voor iedereen om deze producten optimaal te leren gebruiken. Inmiddels kan ik 'Scharminka B' dan ook met trots voorstellen als officieel verdeler van deze producten over regio groot-Brugge.

Voor meer inlichtingen, raadgevingen, voorstellingen,... over professionele schminkproducten en natuurlijk ook alles voor pruiken en haarwerk staat 'Scharminka B' steeds klaar om u te verwelkomen.
Ik nodig u uit deze webstek regelmatig te bezoeken. Alvast bedankt!

Groetjes,


Brenda.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu